Alla inlägg den 22 mars 2012

Av Annicka Olofsson - 22 mars 2012 18:04

Hur trött kan man vara egentligen? Tydligen hur trött som helst utan att vara sjuk. Det känns som om jag skulle kunna sova nästan hela dagarna, så jag kanske skulle ta och lyssna på kroppen och göra det?

Undras när Inga checkar in och tar över allt som behöver göras i så fall.

För ska jag ändå göra allt som jag brukar göra när jag sedan väl vaknar så blir jag ju utarbetat och trött igen. Moment 22 så att säga.

Ja, ja, vem har brytt sig förr så varför orka engagera sig nu?


Var på release på nya step-programmet igår. Sa till att de får ta och hotta upp musiken för den var alldeles för mesig. Hade ingen hjälp av den alls utan den lät mest som ett fjolligt disco från när jag själv var typ 18 år och det är ju ett par dagar sedan, eller?

Funderar på att prova på ett bodypump-pass igen och se vad armarna säger om det. Fast jag borde kanske avvakta några dagar till? Tills de känns helt ok.


Ska på casting på torsdag nästa vecka och vissa upp mitt töntiga anlete och se om jag är ett lämpligt offer för att bli omstylad av Trinny & Susannah. Skulle vara roligt fast jag är väldigt skeptisk till att vara med i tv. Hoppas det visas i någon knaskanal som få tittar på :-D


Tittade på nätet för att göra företagets deklaration där direkt istället för i pappersform, men jag blev nervös bara jag såg eländen och loggade ut direkt. Vad sjutton är det för papper/fonder maken sålt som ska redovisas??? Ja, ja, det är långt till 2:e maj.


Hade tagit upp lax till kvällsmat igår, men maken ville hellre göra pannkakor så då fick jag ställa mig och laga laxen när jag kom hem ifrån gymmet. Tänkte ta den till kvällsmat idag istället, men jag har varit duktig och ätit en massa mandel så jag är stoppmätt. Duktigt av en snart 40-åring!

Ovido - Quiz & Flashcards