Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Annicka Olofsson - 23 mars 2012 19:22

Idag har det varit underbart väder. Strålande solsken och +15 i skuggan. Kalas trots lite blåst.

Maken har varit borta sedan igår eftermiddag så jag har bossat idag. Har varit väldigt lugnt och allt har flutit på smärtfritt. SKÖNT!


Har i ett par dagar funderat på om jag inte skulle ta och springa - hasa, i spåret någon dag och idag kändes som en bra dag att börja.

Uppvärmningen blev att cykla de 2km till spåret och sedan "sprang" jag två varv i det lilla lilla spåret i skogen. 3,2km på 18min får väl vara godkänt för första gången. Det kändes okej så vem vet, det kanske blir ett försök till...

Stretchade lite och sedan cykla hem igen.

Sedan blev det en liten eftermiddagspromenad på 40min i solskenet.


Eftersom jag varit så duktig och sprungit så är jag självklart värd något gott: mandelkakor m smörkräm. Kom på den knasiga idén att göra chokladsmörkräm. Eftersom jag inte har något recept så gäller det att ta i och göra ordentligt så alla kakor verkligen får smörkräm och det måste självklart även bli smörkräm över.

Det som blir över måste jag självklart äta upp allt på en gång, eller?

Jodå. I med allt och sedan kvällsmat m sallad, gurka, lax och dressing har nu gjort att jag är proppmätt. Kakorna då? Äggulan som jag sparade och skulle göra glass av till mig? Snart 40 år och har fortfarande inte lärt mig äta...

Ovido - Quiz & Flashcards