Alla inlägg den 26 mars 2012

Av Annicka Olofsson - 26 mars 2012 10:22

I lördags besökte jag intersport för att rådfråga dem om mina trasiga skor, men se det vara bara att ge upp. Först vänta i kö i kassan för att istället bli hänvisad till skoavdelningen där jag väntade och väntade och väntade och sedan gav upp då jag hade en tid att passa. Ett pass bodystep.

Det var all nytta jag gjorde den dagen. Sedan satt jag i brassestolen i solen och latade mig resten av dagen.


Lurade dock med mig barnen för att kontrollera hemlighetsprojektet så Alex fick cykla medans jag drog Stoffe på tramptraktorn efter mig.

Har en sådan där sele som man har på barnen när man åker slalom fast jag sätter selen på mig och styrremmen i det som jag ska dra.

Blir en jämnare belastning än att dra med en arm i ett snöre.


Igår röjde jag ur garaget i huset och plockade iordning så just nu ser det riktigt fint ut. Om 4 veckor ser det nog ut som kriget igen. Sedan blev det en stund i solstolen.

Var bortbjudna på eftermiddagsfika så jag stoppade lilleman i sulkyn och så gick vi dit medans Mattias och Alex åkte bil.

Lite kul att bara vara jag och Stoffe och prata om livets olika bekymmer. Hur långt är det till Pluto? Går det fortare att åka till Pluto om man åker ifrån Öland?

Hem fick dock båda barnen åka med maken i bilen och jag gick.


Gjorde våfflor till efterrätt till kvällsmaten igår och jag är fortfarande mätt efter mina...

Ovido - Quiz & Flashcards