Alla inlägg under mars 2012

Av Annicka Olofsson - 15 mars 2012 07:59

Nu var det visst en hel vecka sedan jag skrev. Fy skäms på mig! Får bli en snabb uppsatering med vad som hänt i livet.


I torsdags var jag på ett pass Bodybalance. Hade med mig min yoga-matta i den fina väskan som jag själv sytt. Lider dock av kraftig fotsvett eller nått för jag halkar ju typ av mattan eftersom vi är barfota. Ska kanske prova med strumpor på fötterna nästa gång.


I fredags kväll kom mina föräldrar hit efterjobbet så jag bjöd dem på köttfärspaj. Sedan fick de äran att vara barnvakt här under tiden som maken och jag åkte till Linköping och lyssnade på Soran Ismail. Han var riktigt bra tycker jag!

Höll på att glömma: Tappade en järnbit i huvudet på mig själv så jag började blöda i skallen och fick världens bula...


I lördag blev vi hämtade kl 9 för färd mot okänt mål. Vi hamnade på Hotell Gästis i Varberg och latade oss i Leninbadet och åt gott. På kvällen fick vi även veta målet för söndagens utflykt: Ullared - Gekås.

Jag har aldrig varit där och inte direkt kännt något behov av att åka dit. Känner fortfarande inget behov av att åka dit mera. Inte alls så stort eller billigt som jag trodde att det skulle vara.

Vill man umgås med tjejgänget så åker jag hellre på spa-weekend en slåss med folk och kundvagnar på GeKås. Så det så!


I måndags var jag på ett Bodystep-pass och samma människa uppenbarade sig där igen. I sina svarta byxor och turkosa topp gjorde hon inte många knop detta pass heller.

Hon var även med på gårdagens pass...



Av Annicka Olofsson - 7 mars 2012 20:22

Idag har vi varit i Stockholm på kundbesök. Jag körde dit och hem så jag är så där lagom mör i baken av allt sittande.


Har konstaterat att vi måste ha en glädjemätare i bilen med tanke på att jag hela tiden kör i fatt folk som kör under gällande hastighet. Jag vägrar tro att så många osäkra pensionärer är ute och kör så deet motsvarar alla jag stöter på som kör för sakta. Idag var det en liten opel som fick priset. 75-80km/h på 110 väg (2+1 så det gick inte att köra om på flera km...)

Maken tror dock inte att det är något fel på bilens mätare. Varför råkade jag då ut för en 70-75km/h på 80-vägen hem ifrån gymmet?

Det är torrt väglag ute... Ja,ja...


Dagens träning blev ett pass bodystep. Och dagens träningsfunering är varför det finns människor som bemödar sig med att gå på ett pass fast de inte är med på passet? För vems skull tränar de? När man inte ens blir varm? När man inte ens kör 50% av vad övriga kör?

Varför inte välja något enklare? Det är ju inte första gången jag ser människan på ett bodustep-pass, men det var första gången hon stod precis framför mig så jag såg vad hon inte gjorde.

Av Annicka Olofsson - 6 mars 2012 20:43

Eftersom jag slöat i dagarna två var det dags att röra lite på döfläsket idag. Började dagen med ett 50min förbränningspass hemma. Efter det blev det sedan gymnastiska övningar när jag inventerade emballage. Klättra hit och dit och hoppa upp och ned för pallar. Jag som är så vig och smidig! Not...

Blev 50min rask promenad på lunchen i solskenet och på eftermiddagen körde jag 40min mag/ryggövningar.


Gjorde en massa pannbiffar till kvällsmat så hela huset luktar! Tog tillfället i akt att rymma oset och gå med solkortet som jag vann till Johanna.

Det blev 6km i rask takt i kylan med månen som enda ljus.Och det var riktigt ljust!


I morgon är det kundbesök i storstan så 4 timmar i bilen... Hurra!

Har bokat in ett bodystep-pass på kvällen så jag får röra lite på mig.

Av Annicka Olofsson - 4 mars 2012 12:11

Det skulle vara solsken idag visade de på vädret igår. Gjorde klart fakturorna igår så vi skulle gå ned till byhålan och då njuta av vårsolen, men så fort vi trädde ut näsan gick solen i moln och det var kallt. Brrr!

Polisen letade sig dock ned till byhålan för att ta fartsyndare. De stod tidigare i veckan och då klarade jag mig tack vare att de hade reflexväst så jag såg dem. Bilen efte rmig tog de och det toginte lång tid idag innan de tog en. Tror det var typ bil nr 2...


I fredags satte jag mig på cykeln och intensivcyklade till mitt inspelade avsnitt av gamo of thrones. Hade tänkt hinna med en snabb lunchpromenad i solskenet, men det hann jag ju inte. Tappade röret till dammsugaren på stortån så jag svor en lång ramsa och har numera en svart och öm tåled...


Igår ägnade jag morgonen åt att diska undan finporslinet efter fredagens kalas. På förmiddagen åkte jag till gymmet och körde ett Bodysteppass. Hemma blev det sedan en stund i en brassestol i det strålande solskenet. Hur skönt som helst.

Sedan råkade jag nog sova i sängen 1-1½ timme, fast det var behövligt! Somnade ändå utan problem igår kväll.


Resten av dagen blir väl allmänt slöande vavrvat med tvättstugetjänstgöring. Livat värre!

Av Annicka Olofsson - 1 mars 2012 19:47

Då var man ytterligare 1 år närmare 40... Ja, ja.


Har tillbringat dagen till ära ute i packeriet. Jobbade hela lunchrasten så någon promenad i det underbara vårvädret hann jag inte med. +10 och strålande solsken!

Har tagit semester i morgon för att fixa och dona inför min födelsedagsbjudning för släkten i morgon, men det lär väl vara svinkallt, storm och ösregn så jag inte törs trä ut näsan fast jag har tid.


Dagens motion har alltså i princip varit noll. Har viserligen gått omkring en massa på jobbet vilket brukar ge en hel del steg när jag kommer ihåg att ha stegräknaren på mig. Brukar vara upp i över 10.000steg redan kl 11 och idag var jag där till kl 14.30

Har varit och inspekterat vägen som jag sett till så den blev iordning gjord. Det har typ legat 1dm lera sedan vi schaktade i somras och nu när tjälen går ur marken har det varit rena lervällingen och omöjligt att gå där.

Nu är leran borta och ett tjockt lager med väggrus är dit lagt. Heja mig och mina beslut!


Snart är det dags för veckans tv-program.


Maten då.

Frukost: samma som alltid. Jag varierar dock kryddningen lite för att få lite variation, men vanligt folk brukar ju köra med kaffe och macka till frukost och det är ju inte heller så mycket variation ;-)

Mellis kl15 blev ostinlindade prickigkorvskivor och kvällsmat blev kycklingfilé m isbergssallad, gurka, majo och riven ost.


Ovido - Quiz & Flashcards